Nytt om Framvik AB

Här tar du del av det senaste kring Framvik AB. Vi berättar om våra innovationer, satsningar och om våra framgångar med D-escalator. Självklart får du även det senaste om Maria Bauers framgångar inom våra expertområden.

2022.04.25 / Okategoriserade

Framvik uppmärksammas i media.

Södertälje sjukhus har startat upp sin VR träning för medarbetare och VR studion i Härnösand är pionjärer i Norrland.

Se när sjuksköterska skälls ut av anhörig via VR-teknik

VR-studio i Härnösand ska hjälpa till med utbildning

2022.02.02 / Vr-utbildning

Härnösands VR studio använder D-escalator

Framviks VR-träning D-escalator finns nu att använda i VR studion i Härnösands kommun.

VR studion i Härnösand erbjuder en träningsmiljö helt baserad på datorsimulerad verklighet och är ett samarbete mellan Lärcentrum och Technichus science center. Syftet är att kunna erbjuda en helhetsupplevelse till studenter, kunder, samarbetspartners och besökare med behov av virtuella utbildningsmiljöer.

2021.05.07 / Okategoriserade

Swedish Scaleups lyfter Framvik

Framvik var med i Swedish Scaleups Investment Readiness Process (IRP) signerad Björn Larsson.

Det lyfte Framvik och gav företaget väl anpassad och gedigen kunskap samt goda insikter om investeringar.


Se filmen här!

2020.06.09 / Vr-utbildning

Nytt VR-scenario för säkerhetsbranschen

Framvik har utformat ett nytt scenario för väktare, tågpersonal, stationspersonal, ordningsvakter m.fl.
Kontakta oss om du vill veta mer om vårt arbete med säkerhetsbranschen.

2020.02.17 / Om Framvik

Premiär för Framviks nya sajt

Framvik går framåt – nu lanserar vi nya sajten. Surfa in och få en känsla av ett helt nytt sätt att utbilda inom säkerhet, hot, våld och konflikthantering genom VR-träning.

Vi är här för att förnya branschen för utbildningar inom säkerhet, hot, våld och konflikthantering.

Med hjälp av byrån Tankbar AB har Framvik under 2019 och 2020 utvecklat den nya sajten. Vi kan med den bättre presentera erbjudanden för såväl nya som befintliga kunder inom de områden vi brinner mycket för, som: våld i nära relation, våldsprevention, förebygga hot och våld, hot och våld på jobbet, konflikthantering och stressreducering.

Framvik har funnits sedan 2017 och vi är glada över att vara ledande inom den utveckling som sker vad gäller utbildningar inom säkerhet, hot, våld och konflikthantering. Tack vare vår grundare Maria Bauers gedigna kunskap och brinnande intresse befinner vi oss hela tiden i framkant i branschen – den nya sajten speglar det.

Framåt ska sajten även översättas till bland annat engelska, då vi ser ett intresse för våra utbildningar även utanför Sveriges gränser. Med hjälp av Tankbar har såväl bilder, texter, rörligt material, utseende och struktur anpassats till att passa den digitala verklighet vi lever i under 2020-talet.

Varmt välkomna att surfa runt på sajten och upptäcka vår värld – kanske genom att läsa mer om våra utbildningar eller genom att läsa om om Framviks grundare.

TillbakaNästa